Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Gdzie jest dostępny kurs | Opis i cena kursu | Planowana data rozpoczęcia | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Andrychowie ul. Rynek 12, 34-120 Andrychów tel.: 33 875 31 22 tel. kom.: 697-818-583 e-mail: andrychow@zdz.katowice.pl www: www.kursy.andrychow.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 240.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6-8 osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Bytomiu ul. Powstańców Śląskich 6, 41 902 Bytom tel.: 32 281 43 37, 697-818-591 tel. kom.: 697 818 591 e-mail: bytom@zdz.katowice.pl www: www.kursy.bytom.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Poziom kursu: stacjonarny
Cena kursu: 230.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie wydano na podstawie § 22 ust.3 i 4 Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dn. 19 marca 2019 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. z 2019 r., poz. 652). Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 5/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy. |
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Centrum Kształcenia Zawodowego w Gliwicach ul. Prymasa St. Wyszyńskiego 11, 44-100 Gliwice tel.: 32 231-11-81 tel. kom.: 697-818-625 e-mail: gliwice@zdz.katowice.pl www: www.kursy.gliwice.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 240.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Centrum Kształcenia Zawodowego w Katowicach ul. Krasińskiego 2, 40-952 Katowice tel.: 32 603 77 94 tel. kom.: 697 818 632 e-mail: katowice@zdz.katowice.pl www: www.kursy.katowice.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 240.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia
Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Centrum Kształcenia Zawodowego w Kętach ul. Żwirki i Wigury 27 b, 32-650 Kęty tel.: 33 845 31 06 tel. kom.: 697-818-645 e-mail: kety@zdz.katowice.pl www: www.kursy.kety.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 300.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Olkuszu ul. Fr. Nullo 20, 32-300 Olkusz tel.: 32 643 16 55 tel. kom.: 697 818 688 e-mail: olkusz@zdz.katowice.pl www: www.kursy.olkusz.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 240.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie zgodne z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy. |
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Pyskowicach ul. Powstańców Śląskich 7, 44-120 Pyskowice tel.: 32 233-31-59 tel. kom.: 697-818-702 e-mail: pyskowice@zdz.katowice.pl www: www.kursy.pyskowice.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 300.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6-8 osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Rybniku ul. Klasztorna 14, 44-200 Rybnik tel.: 32 433 26 00 tel. kom.: 607 886 553 e-mail: rybnik@zdz.katowice.pl www: www.kursy.rybnik.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 350.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6-8 osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Skoczowie ul. Cieszyńska 25, 43-430 Skoczów tel.: 33 853 03 51 tel. kom.: 697 818 722 e-mail: skoczow@zdz.katowice.pl www: www.kursy.skoczow.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 260.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie zgodne z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy. |
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Suchej Beskidzkiej Rynek 16, 34-200 Sucha Beskidzka tel.: 33 874 43 81 tel. kom.: 697-818-718 e-mail: suchab@zdz.katowice.pl www: www.kursy.sucha.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 240.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Żarkach ul. Sosnowa 2, 42-310 Żarki tel.: 34-314-82-25 tel. kom.: 697-818-674 e-mail: zarki@zdz.katowice.pl www: www.kursy.zarki.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 350.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Tematy zajęć
1.(1 h) Podstawy racjonalnego żywienia Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych. Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA | ||||||||||||||
Centrum Kształcenia Zawodowego w Żywcu ul. Sienkiewicza 65, 34-300 Żywiec tel.: 33-861-43-46 tel. kom.: 697-818-746 e-mail: zywiec@zdz.katowice.pl www: www.kursy.zywiec.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych
Cena kursu: 320.00 zł
Ilość godzin: 6
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników z zasadami praktycznej realizacji żywienia zbiorowego w placówkach oświatowo-wychowawczych. Zdobycie wiedzy dotyczącej planowania i sposobów przygotowywania racjonalnych, zbilansowanych posiłków oraz oceny ułożonych jadłospisów zgodnie z wymogami SANEPIDU oraz Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach Wymagania dla kandydata
- ukończone 18 lat Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę z zakresu: Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie zgodne z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych |
TERMIN DO UZGODNIENIA |