Kucharz
Gdzie jest dostępny kurs | Opis i cena kursu | Planowana data rozpoczęcia | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Rybniku ul. Klasztorna 14, 44-200 Rybnik tel.: 32 433 26 00 tel. kom.: 607 886 553 e-mail: rybnik@zdz.katowice.pl www: www.kursy.rybnik.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Kucharz
Cena kursu: 1300.00 zł
Ilość godzin: 50
Planowany termin rozpoczęcia: 2024-07-22
Cel kursu
Zobycie wiedzy i umiejętności z zakresu planowania produkcji; surowców gastronomicznych; maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbki wstępnej surowców; technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek; wypieku ciast; sporządzania deserów i napojów; sporządzanie potraw specjalistycznych; ekspedycji wyrobów kulinarnych. Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę w zakresie: Tematy zajęć
1. Organizacja placówki gastronomicznej. Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych |
22.07.2024 Zapisz się |